Känner du ofta att magen kurrar när du är på språng, men att du inte har tid eller möjlighet att köpa någonting att äta? Då ska du börja ha med dig smidiga snacks i väskan, som du snabbt kan äta för att lugna magen. Det finns både hemmagjorda och färdiga snacks som går att köpa. Här får du lite inspiration till vad som kan slinka ner i din väska.

Hemmagjorda bars

Bars har blivit väldigt populärt under de senaste åren och det är egentligen inte så konstigt. Det är både gott och enkelt att äta. Men de som man köper i butik kan vara väldigt dyra och vissa kanske inte passar dig i smaken. Då är det bättre att du gör hemmagjorda bars med smaker du vet att du tycker om och som du blir mätt på, exempelvis på nötter eller liknande.

Frukt och nötter

Något av det enklaste att ha i väskan är frukt och nötter. Köp hem lite frukt och nötter nästa gång du handlar så kan du blanda dina egna nöt- och- frukt blandningar. Torkad frukt är väldigt gott att ha till nötterna, så köp hem lite torkade aprikoser eller russin och blanda med din favoritnötter.

Färdiga snacks

Det finns oändligt med snacks som du kan köpa i butik. Men visste du att det även finns snacks på Apotea och i andra liknande butiker? Då kan du enkelt klicka hem några smidiga snacks när du ändå ska köpa en ny eltandborste. Så om du tröttnar på snacksen som finns i din vanliga affär kan du alltid leta bland sortimentet på apotek.